Izbor luksuznih poklona za svaku priliku

Dolazi vreme da obradujete dragu osobu posebnim poklonom, ali ne želite da se zadovoljite običnim ili prosečnim izborom. Razmišljate o nečemu što će zaista očarati i ostaviti trajan utisak. Upravo za takve trenutke, Tilaa ima rešenje – naša kolekcija luksuznih poklona za svaku priliku – rodjendanski poklon, svadbeni poklon, za nju & za njega.

Pokloni umetnost.
SHOP AT TILAA

Ukrasne kutije

Podmetači

Igre

Figure

Ukrasne kutije

Igre

Podmetači

Figure

Kada birate poklon, želite da pokažete koliko vam je stalo do osobe kojoj ga poklanjate. Zato smo pažljivo odabrali najkvalitetnije i najekskluzivnije komade iz našeg asortimana kako bismo vam pomogli da pronađete savršeni dar za svaku priliku.

datumi koji se slave i pamte

Za poseban rođendan ili jubilej, možda biste želeli da ramislite o našim elegantnim vazama za cveće ili umetničkim slikama koje će uneti notu luksuza i elegancije u svaki dom. Ako je venčanje u pitanju, naši luksuzni setovi posteljine ili ukrasne kutije za nakit mogu biti savršen izbor za mladence koji cene kvalitet i sofisticiranost.

Rodjendanski poklon,
Svadbeni poklon
SHOP AT TILAA

Vaze

Tanjiri

Čaše

Slike

Vaze

Tanjiri

Slike

Čaše

Novi dom znači srećan početak

Kada se vaši dragi ljude usele u novi dom ili biste da im poželite sreću u novom životnom poglavlju, naša kolekcija ekskluzivnog kuhinjskog pribora može biti idealan poklon. Tanjiri, escajg, čaše ili salvete iz naše ponude ne samo da su funkcionalni, već su i pravo remek-delo dizajna koje će uneti eleganciju u svaki obrok.

Rođendanski
& svadbeni
SHOP AT TILAA

Šolje

Stolnjaci

Salvete

Činije

Šolje

Salvete

Stolnjaci

Činije

bezvremenski poklon

Ukoliko tražite poklon za prijatelja ili kolegu, naša kolekcija društvenih igara ili mirisnih sveća može biti sjajan izbor. Bezkompromisni kvalitet i jedinstven dizajn naših proizvoda garantuje da će poklon koji izaberete biti nešto što će se dugo pamtiti i ceniti.

MAKE IT MEMORABLE
SHOP AT TILAA

GIFT setovi

Sveće

Knjige

Dekoracija

GIFT setovi

Knjige

Sveće

Dekoracija