IZBOR LUKSUZNIH POKLONA ZA SVAKU PRILIKU

EKSKLUZIVNO

Dolazi vreme da obradujete dragu osobu posebnim poklonom, ali ne želite da se zadovoljite običnim ili prosečnim izborom. Razmišljate o nečemu što će zaista očarati i ostaviti trajan utisak. Upravo za takve trenutke TILAA ima rešenje – naša kolekcija luskuznih poklona za svaku priliku:
rođendanski ili svadbeni poklon, poklon za NJU & za NJEGA

Pokloni umetnost.
SHOP AT TILAA

Ukrasne kutije

podmetaci za case tilaa

Podmetači

Igre

Figure

Ukrasne kutije

Igre

podmetaci za case tilaa

Podmetači

Figure

Kada birate poklon, želite da pokažete koliko vam je stalo do osobe kojoj ga poklanjate. Zato smo pažljivo odabrali najkvalitetnije i ekskluzivne komade iz našeg asortimana kako bismo vam pomogli da pronađete dar za svaku priliku.

Datumi koji se slave & pamte

Za poseban rođendan ili jubilej, možda biste želeli da razmislite o našim elegantnim vazama za cveće ili umetničkim slikama Ablo Blommaert koje će uneti notu luksuza u svaki dom. Kada je u pitanju venčanje, naši luksuzi setovi posteljine Rivolta Carmignani ili ukrasne kutije za nakit mogu biti savršen izbor za mladence koji cene kvalitet i sofisticiranost.

Bday & wedding 
SHOP AT TILAA

Vaze

Slike

Tanjiri

Čaše

Vaze

Tanjiri

Slike

Čaše

Nov dom znači srećan početak

Kada se vaši dragi ljudi usele u novi dom ili biste da im poželite sreću u novom životnom poglavlju, naša kolekcija ekskluzivnog kuhinjskog pribora može biti idealan poklon.
Tanjiri, escajg, čaše ili salvete iz naše ponude su funkcionalno estetsko remek delo!

Poklon za ceo život.
shop at tilaa

Šolje

Stolnjaci

Salvete

Činije

Šolje

Salvete

Stolnjaci

Činije

BEZVREMENSKI POKLON

Ukoliko tražite poklon za prijatelja ili kolegu, naša kolekcija društvenih igara ili mirisnih sveća može biti sjajan izbor. Bezkompromisni kvalitet i jedinstven dizajn naših proizvoda garantuje da će poklon koji izaberete biti nešto što će se dugo pamtiti i ceniti.

MAKE IT MEMORABLE
SHOP AT TILAA

Gift setovi

Sveće

knjiga - Safari Style

Knjige

Dekoracija

Gift setovi

knjiga - Safari Style

Knjige

Sveće

Dekoracija